GAZİ'nin Gençleri Cumhuriyetimizin 100. yılında ANITKABİR'de
28 Ekim 2023 | 13:45

Gazi Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Optik ve Fotonik Topluluğu Cumhuriyetimizin 100. yılında Anıtkabir'e Yürüyüş etkinliği düzenledi. Yürüyüş, Rektörlük Binamız önünden başladı ve GAZİ'nin gençleri ellerinde Türk Bayrakları ve marşlar eşliğinde Anıtkabir'e yürüdüler.  Öğrencilerimize, çevredeki vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak destek verdiler. Etkinlik, Arslanlı Yol yürüşüyünün ardından saygı duruşu ve Atatürk'ün mozolesine çiçek konularak son buldu.

Gençlere bu anlamlı yürüyüşte Fotonik Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Süleyman Özçelik, Prof. Dr. Saime Şebnem Aydın, Doç. Dr. Nihan Akın Sönmez, Doç. Dr. Barış Kınacı, Doç. Dr. Yashar Azizian-Kalandaragh, Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe Ataşer, Dr. Öğr. Üyesi Meltem Dönmez Kaya, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sezgin Aydın ve Fotonik Bölüm Sekreteri Ayfer Aytaç Arslan eşlik etti. 

Etkinlikle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Prof. Dr. Süleyman Özçelik, "Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan üniversitemizin Fotonik Bölümü öğrencilerinin ve akademisyenlerinin Cumhuriyetimizin 100. yılını gururla ve övünçle kutlamalarından memnuniyet duyuyorum." dedi. 

Anıtkabir-1 Anıtkabir-1 Anıtkabir-1 Anıtkabir-1 Anıtkabir-1 Anıtkabir-1
background image