2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı cihaz eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz Sertifikalarını aldılar
20 Ekim 2023 | 09:51

Fotonik Bölümü Eğitim Senaryosunda lisans öğrencilerimize Fotonik Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde her yıl düzenlenen cihaz eğitim programına katılma şansı tanınmaktadır. Sertifikalar öğrencilerin not ortalamasına ve eğitim sonunda yapılan sınav notuna göre verilmektedir.  Bir öğrenci mezun olana kadar her yıl sertifika alabilme başarısını gösterebilirse mezun olurken mezuniyet diplomasının yanına 4 tane de cihaz eğitim sertifikası ekleyebilmektedir. Eğitim Senaryomuz içinde yer alan bu ve benzeri eğitimlerle öğrencilerimizin mezuniyet sonrası ileri teknolojileri kullanabilme yeteneğinin sağlanması ve sektörün ihtiyacı olan nitelikli Fotonik Uzmanlarının yetiştirilmesi hedeflenmiştir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında 31 öğrencimiz cihaz eğitim sürecini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Öğrencilerimizin, "Cihaz Eğitim Sertifikaları" 17 Ekim Salı Günü Saat 13:00'de Fakültemiz Konferans Salonunda tüm öğretim üyelerimizin katıldığı etkinlikte Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Süleyman Özçelik tarafından takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını dileriz..

sertifika-1 sertifika-1 sertifika-1