Her kitap bir ışık, her ışık bir gelecek!
16 Nisan 2024 | 13:30

Her kitap bir ışık, her ışık bir gelecek!

Gazi Üniversitesi Optik ve Fotonik Topluluğu olarak imkanları kısıtlı çocuklar için kitap topluyoruz. Bu anlamlı projeye siz de destek vererek bir çocuğun hayatına ışık tutabilirsiniz!

Bağışlayacağınız her kitap, çocukların eğitimlerini destekleyecek ve hayal dünyalarını genişletecek. Kitaplarınız Kars ve Ardahan'daki anaokulu, ilkokul ve ortaokul kitaplıklarına ulaştırılacak; ardından sosyal medya hesaplarımızda paylaşımlarla kampanyamızın etkisi ve çocuklarımızın mutluluğu sizlerle paylaşılacaktır.

Sosyal Medya Hesaplarımız:

Instagram: gaziops

Linkedin: Gazi Üniversitesi Optik ve Fotonik Topluluğu

X: @opsgazi

YouTube: @gaziuniversitesioptikvefot212

Kampanyamız için masal, hikaye, macera, bilim kurgu, tarih, coğrafya, sanat, kişisel gelişim, sağlık ve spor alanlarında çocuklara uygun kitap bağışlarınızı bekliyoruz.

Kitap bağışlarınızı iletmek için toplama yerimiz ve zamanımız şu şekildedir:

• Yer: Fotonik Uygulama ve Araştırma Merkezi
  • Zaman: 16Nisan 2024, 13:30 ile 14:30 arasında

Duyarlılığınız için teşekkür ederiz! Lütfen kampanyamıza katılarak bu önemli projeye destek verin ve bir çocuğun hayatında kalıcı bir etki bırakın!

kitap